Fókuszban a karma

2017.02.07 09:34

 

Fókuszban a karma

 

Egész életünk a karma köré szerveződik, még akkor is, ha nem veszünk róla tudomást, hiszen egyrészt bizonyos feladatokkal, tanulnivalóval érkezünk minden inkarnációba, másrészt minden jelenbeli cselekedetünknek újabb és újabb következménye születik az adott pillanatban. 


Munkám során napi szinten találkozom a témával, hiszen azok, akik együtt dolgoznak velem, tudatosan figyelik az életüket és a megoldandó feladataikat. Így, aki résen van, hamar észreveszi, hogy minden életeseménye a karmájával van összefüggésben, ezek visszaköszönhetnek a mindennapi feladataiban és az emberi kapcsolataiban. Ha például az egyik fő feladat, az önmagáért való kiállás megtanulása, akkor valószínűleg olyan kapcsolatokat fog bevonzani életébe, ahol a partner (vagy szülő, gyermek, barát) hatalmi pozícióban van, s neki feladata ennek az egyensúlytalan állapotnak a feloldása. 
 
A karma minden cselekedetünk, kimondott szavunk, sőt minden gondolatunk mögött ott van és soha nem büntetésként kell rá tekinteni, hanem olyan jelzőrendszerként, ami abban segít bennünket, hogy a lelkünk fejlődni tudjon egy-egy inkarnációban. A horoszkópban több olyan elem is van, ami a karmikus feladatra utal. Talán a legmarkánsabb, ami köré tulajdonképpen az egész horoszkóp felépül a Le- és Felszálló Holdcsomó, ( melyek mutatják, hogy mit hoztunk magunkkal, illetve mi az irány, ami felé ebben az életünkben haladunk a feladataink által), illetve a Szaturnusz, mint a Karma bolygója, mely azt az életterületet emeli ki, ahol a legtöbb nehézséggel, félelemmel, feladattal szembesülhetünk, ahol át kell tudni lépni a saját korlátainkat. De érdemes nagy figyelmet szentelni a Plútónak, a nagy transzformátornak is, illetve minden karmikus fényszögnek a horoszkópban. 
 
Ahogy közeledünk február vége felé, először a Nap (21-én), majd a Merkúr (27-én) is találkozik a Leszálló Holdcsomóval, a fókusz, a figyelem a karma megértésére irányulhat, ott is inkább a honnan jöttem, mit hoztam magammal megértése lehet fontos számunkra. Érdemes figyelni azokban a napokban, hogy milyen gondolatok, megérzések bukkannak fel, melyek segíthetnek a megértésben, az esetlegesen hozott, ismétlődő minták feltárásában.
 
Rajmon Beáta
 

 

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék