Bemutatkozás

   
 
 
"Szeretjük máshol keresni a gyökeres átalakításhoz szükséges tényezőt - a csodát -, pedig többnyire ott van a kezünk ügyében. Néha pedig mi magunk vagyunk a csoda."
 Jeanette Winterson
 
   


Szeretettel köszöntelek.


A hagyományos bemutatkozástól eltérnék egy kicsit, személyemben egy olyan asztro-coachra és "íróra" találtál, aki mögött nem pusztán a tanult tudás rejtőzik, hanem rengeteg élettapasztalat, ezért is tekintem hitelesnek önmagam és a munkámat. Magánéleti és karrier nehézségekkel egyaránt szembe kellett néznem, viszont pont ezek a kihívások segítettek, hogy megtaláljam igazán a helyem a világban.

Már gyermekként is kíváncsian a dolgok mögé néztem, kerestem az összefüggéseket, melyeket rendszerint meg is találtam. Egy kicsit visszahúzódó, inkább szemlélődő típus voltam, aki belső vágyat érzett arra, hogy segítsen másokon, örömmel töltött el, ha a barátaimat, ismerőseimet támogathattam. 

Felnőttként úgy döntöttem, hogy értékeimet kiviszem a külvilágba, így segítem a hozzám fordulókat. Évekig az asztorlógián és a life-coachingon keresztül végeztem a feladatomat. Jelenleg a könyveimben található gondolatok által szeretném kijuttatni a bennem lévő tudást, információt a világba.
 
Ezoterikus könyveim: Fényszerződés (2019), A fényből az illúzióba (2019), Mese a teremtésről (2019), Angel - Újjászületés (2020)
 
 
Rajmon Beáta
Író - Life coach - Asztrológus
 
 
Tanulmányok:  

Berzsenyi Dániel Főiskola 
 
Life coach képzés
Polaris Management Consulting Kft.
 
Asztrológia képzés
Göncöl Szabadegyetem 
Hermetikus asztrológia
 
 

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék