Önmagunk meghaladása

2016.11.07 08:28
 
 
Önmagunk meghaladása
 

Mi történik mostanában, olyan zavaros az életem? Gyakori kérdés volt az elmúlt időszakban, melynek megválaszolásánál az illető egyéni élettervét vettem figyelembe. Nézhetnénk globálisan is a problémát, de azt gondolom, hogy az kicsit "felesleges" lenne, hiszen mindenki a saját életét képes egyensúlyba hozni és ezáltal tud pozitívan hatni a környezetére. 


Sokszor bizony nehéz rálátni az elakadásokra, hiszen benne pörög az illető és ezáltal képtelen kívülről szemlélni az eseményeket. Mindenki a saját megdolgozandó feladataival szembesül, s ezek súlyát főként akkor érzi, ha a személyi jelölői nehéz fényszögeket kapnak, főként hosszabb ideig tartó támadások esetében.
 
A Nap (Öntudatunk), a Hold (Önérzetünk), a Merkúr (gondolkodásunk), a Vénusz (érzelmeink), a Mars (cselekvő erőnk) mind-mind olyan planéták, melyek ha diszharmonikus fényszögbe kerülnek, akkor bizony érezzük a súlyát, főként egy-egy Plútó, Szaturnusz, vagy Uránusz támadás esetében. Az érzelmi jelölők különösen érzékenyek, s ha még Holdfüggők is vagyunk, akkor bizony nehéz megtartani az egyensúlyt, szinte lehetetlen.
 
Mivel ugyanaz zajlik makro és mikro szinten, így nem tudjuk elhatárolni magunkat az "égi háborúktól", maximum tanulhatunk belőlük az életben. Megtanulhatjuk, hogy áramoljunk együtt a sorsunkkal, a bolygókkal, s ne akarjunk folyton elmenekülni egy-egy nehéz helyzet elől, hanem lássuk meg a tanítást benne. A nehéz fényszögek sem azért vannak, hogy bosszantsanak bennünket, hanem lehetőséget teremtenek arra, hogy átlépjük a korlátainkat és egyben dolgozzunk a karmánkon, s ezáltal fejlődjünk lelki szinten. Sőt a diszharmonikus fényszögekben hatalmas erő rejlik, melyet egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan használunk fel, saját magunkat romboljuk általuk, folyamatosan szenvedünk, vagy meglátva a bennük rejlő tanítást, meghaladjuk őket.
 
Rajmon Beáta

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék