Megújulás a Skorpió jegyében

2015.11.10 15:49

 

Megújulás a Skorpió jegyében

 

Skorpió időszak lévén, mi másról írhatnék, mint a vele kapcsolatos megélésekről, melyek felforgató erejűek. A közhiedelemmel ellentétben a Skorpió típus nem csak csípni tud, hanem hatalmas erők, energiák birtokában nagyszerű produktumok létrehozására is képes, illetve a megújulás szintén az ő felségterülete.  

Ahogy a természet körforgásában ilyenkor a hanyatlás, az elmúlás figyelhető meg, úgy az emberek is ilyenkor egyfajta befelé fordulást élhetnek meg. Ilyenkor lehetőség nyílik arra, hogy lehatoljunk a lélek mélyebb rétegeibe, feltárjuk sebeinket, megértsük a régóta hurcolt fájdalmainkat, sérüléseinket. Persze ez katartikus módon is végbe mehet, amikor úgy érezhetjük, hogy egy-egy esemény kapcsán feltépi az élet, mindazt, amit eddig őriztünk a bensőnkben.

Most, amikor a Nap, a Hold és a Merkúr is a Skorpió jegyében halad, a megújulás, a halál-újjászületés élménye több szinten is végbemehet. Öntudatunk, érzelmeink és kommunikációnk is olyan energiák hatása alatt állhat, melyek elősegíthetik a belső tisztulást. Persze teljesen egyénfüggő, ki hogyan éli meg a bolygók hatásait, s ki mennyire tud, akar lemerülni a mélységekbe. Van aki ellenáll a folyamatnak, s inkább szenved, míg a másik tábor felvállalja a belső vizsgálat lehetőségét, s ha szükséges megújul a fent említett területeken. 

Saját tapasztalatom alapján azt tudom javasolni, hogy érdemes együtt dolgozni a bolygókkal, megélni mindazokat a változásokat, melyekre szüksége van a lelkünknek, ahhoz, hogy közelebb kerülhessünk életfeladatunkhoz, s megoldhassuk karmikus leckéinket.

 

Rajmon Beáta

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék