Kivel találkozol, ha eljössz hozzám

2015.10.10 15:52

 

Kivel találkozol, ha eljössz hozzám

 
Lehet, hogy első pillantásra a Skorpiót (Ascendens) fogod észrevenni, miközben beinvitállak az irodába, egy olyan embert, aki olvas a tekintetedben és a lelked mélyére hatol, aki szívesen fürkész, kutat a mélységekben és tárja fel a bensőben, a felszín alatt található gondolatokat.
 
Ha nyitott vagy, akkor az I.-házas Neptunommal is találkozhatsz, mindjárt a beszélgetés elején. Ezt abból fogod észrevenni, hogy elfogadóan viszonyulok hozzád, szeretettel fogadlak és kísérlek végig a tanácsadás ideje alatt. Használni fogom a megérzéseimet, az intuíciómat és nem rejtem véka alá azokat a gondolataimat, melyek a racionális világ magyarázatain túlmutatnak.
 
Persze ezt a fajta attitűdöt a Halak napjegyem is okozhatja, hiszen az utolsó csillagjegy szülöttei híresek misztikus képességeikről és a másik ember felé irányuló megértésükről, szolgálatkészségükről, mely a bennük élő mély hitből fakadhat. Ezen tulajdonságaimra még ráerősíthet a szintén Halak napjegyben álló Merkúr bolygóm, mely képes szimbólumokban gondolkodni és  olykor a racionalitást figyelmen kívül hagyva a benső hangomra hagyatkozik a társalgás ideje alatt.
 
Az Ikrek Holdamnak köszönhetően szívesen meghallgatlak, érdeklődve figyelek rád és a társalgás ideje alatt a szellemiség végig jelen lesz kettőnk között, miközben ötvözöm az érzelmeimmel a mondandómat. Régebben gyakran "vitatkozott" bennem a Merkúrom és a Holdam, nem tudtam, hogy az eszemre, vagy a szívemre hallgassak, mára már megtanultam teret engedni nekik, anélkül, hogy az feszültséget okozna.
 
Biztosan felmerül benned a kérdés, hogyan müködik a Vénuszom, hogyan alkalmazkodom a másik emberhez, mennyire élem meg a szeretetet, mely bennem van...Alapvetően Kos Vénusszal rendelkezem, mely híres arról, hogy a Vénuszi dolgokban a kezdeményezés nála van, a segítőkészség szintén alapvonás, ahogy a gyors tempó sem ismeretlen számomra, de ennyire mégsem egyszerű ez a helyzet, hiszen uralmi cserében van a Bika Marsommal. Mit jelent mindez számomra? Azt, hogy meg kellett tanulnom megélni a nőiséget, a szeretetet, éppúgy, ahogy az erőt, az indítást, az önmagamért való kiállást is, ahhoz, hogy összhangba kerüljek önmagammal.
 
Ha kíváncsi vagy Önmagadra, szeretettel várlak.
 
A fenti cikket a www.asztro-coaching.com/news/kivel-talalkozol-ha-eljossz-hozzam/ weboldalamról hoztam át, mivel 2016-tól az asztrológiai írások is itt fognak megjelenni.
 
Rajmon Beáta
 

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék