Honnan jöttem, a múlt feltérképezése

2016.07.04 17:08

 

 

 

 

Honnan jöttem, a múlt feltérképezése

 

Talán többen megtapasztalták, hogy az elmúlt időszakban fontossá válhatott a múlt, a honnan jöttem kérdése, s mindez köszönhető azoknak a bolygóknak, melyek jelenleg a Rák jegyében tartózkodnak, hiszen ebben az állatövi jegyben nem csak a család kérdésköre kerülhet fókuszba, hanem egyben a múlt is, és annak megértése. Jelenleg a Merkúr, Nap, Hold, Vénusz halad egymás után, s ezáltal a gondolataink, a tudatos fókuszunk, s az érzéseink is, a család és a múlt körül időzhetnek. 

Ezt az időutazást segítheti a Mars is, támogató fényszögkapcsolatba lépve a Nappal és a Holddal, hiszen a planéta egy olyan jegyben (Skorpió) helyezkedik el, mely szívesen kutat a mélységekben, szívesen fejti meg a titkokat, s tárja fel a rejtélyeket. Tehát az akartunkat is olyan irányokba fordíthatjuk, ahol nem a racionális világ kerül előtérbe, hanem a mélyebb összefüggések megértése. 

S mindezek után azon se lepődjünk meg, ha a megérzéseink jobban felerősödnének ebben a témakörben, olyan érzetek, gondolatok merülnének fel, melyek mintha a semmiből bukkannának elő, hiszen a Halakban járó Neptun felerősítheti a fent említett jelenséget. Tulajdonképpen az összes személyi jelölő vizes jegyben helyezkedik el, s ez nagymértékben kedvez az intuíció, a megérzések felerősödésének. A Bakban álló Plútó azonban visszaránthat bennünket a rideg valóság talajára, illetve a Szaturnusz is segíthet, hogy ebben az időszakban túlságosan ne szálljunk el a belső történések által.

 

Rajmon Beáta

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék