Útmutató szingliknek

2014.11.18 08:29

 

Útmutató szingliknek

 

Útmutató szingliknek című kiadványom, segítséget nyújt azoknak az egyedülálló fiataloknak, akik keresik a párjukat, akik a szinglisség minden örömével és fájdalmával együtt élik a mindennapokat.

Ha szeretnéd magadban megtalálni a Nőt, akit a férfiak tisztelnek, csodálnak, aki bátran felvállalja értékeit és azokat ki is kommunikálja, akiért harcba szállnak az erősebbik nem képviselői, akkor szeretettel ajánlom figyelmedbe ezt Útmutatót.

Gondolatindító a kiadványból:

A szeretet a lételemünk és úgy vagyunk kódolva, hogy ezt az energiát szeretnénk megosztani a nagybetűs férfival, aki felfedezi egyediségünket, tiszteli bennünk a Nőt és az intimitás által velünk együtt szárnyalhat. Társat találni egyszerű, mondhatjuk és valóban, van akinek könnyen megy, az idő haladása sem jelent akadályt és van a másik tábor, akik soha nem tudták, hogyan kommunikáljanak a másik nem tagjaival. Meg kell tanulni nyitni, az értékeinket a felszínre engedni, a férfiak flörtjelzéseit észrevenni és azokra megfelelően reagálni. A mai, tökéletesnek látszó világban pedig még nehezebb, hiszen a média is azt közvetíti felénk, hogy soha nem lehetünk elég jók, mindig egy-két lépéssel a tökéletes nő mögött kullogunk, holott ez nem igaz. Az önbizalmat fel kell építeni, tudatában kell lenni annak, hogy mindenki egyedi és szerethető, ennyi épp elég ahhoz, hogy bevonzzuk a számunkra megfelelő társat, akivel megélhetjük a csodát, amit az élet kínál.

A kiadvány itt az oldalon is megrendelhető, illetve a következő linken: www.lifecoachkiadvany.com/products/utmutato-szingliknek/

 

Rajmon Beáta

 

 

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék