Sok nehézséggel kell küzdenem, de erős vagyok

2016.09.06 08:00

Sok nehézséggel kell küzdenem, de erős vagyok

 
 
A mai napig elcsodálkozom azon, hogy mennyire világosan láthatóak bennünk, a kapcsolatainkban, az életünkben, az égen megnyilvánuló energiák, a bolygók kapcsolatai, a különböző energiák egymással létrejövő tánca. A napokban is fantasztikusan tükröződött a "fenti kapcsolat" azokban a helyzetekben, melyekkel találkozhattam. 
 
Az esetek túlnyomó részében olyan emberekkel találkozom, akik valamilyen magánéleti problémával küzdenek, míg a többiek azért jönnek, hogy tudatosabban élhessenek, jobban megismerhessék magukat. Akik nehézségekkel küzdenek, általában belesüllyednek a problémába, s nem igazán érzékelik, hogy valójában a megoldáshoz szükséges erő (rálátás) is a birtokukban van. 
 
Az elmúlt napokban az volt a meglepő számomra, hogy most nem pusztán a válság volt jelen a beszélgetések alatt, hanem érzékeltem az erőt is azokban, akik hozzám fordultak. Sőt volt, aki hangot is adott ennek és mondta, hogy úgy érzi, erős, meg fogja tudni oldani az adott helyzetet, csak még nem tudja hogyan...
 
Igen, ha a bolygók kapcsolatát vizsgálom, akkor látható, hogy a csaták, a korlátozások ott vannak (Nap- Mars, Szaturnusz kvadrátban), talán a megoldást sem igazán látjuk, ahogy önmagunkkal sem lehetünk igazán tisztában (Nap-Neptun szembenállás), ugyanakkor az erő, az akarat, a hatalmas energia mégiscsak ott van (Nap-Plútó trigonban). Használjuk ezt az energiát bátran, hogy megismerjük önmagunkat és lássuk tisztán a céljainkat! :)
 
Rajmon Beáta

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék