Mikor éltél igazán?

2016.07.18 19:57

 

Mikor éltél igazán?

 

"Azt akarom, hogy ragadjon el a hév, hogy lebegj a mámortól, fakadj dalra, lejts dervis táncot! Légy eszelősen boldog, vagy legalább légy nyitott rá. A szerelem szenvedély, megszállottság, mely nélkül nem lehet élni. Légy fülig szerelmes, olyat találj, akit őrülten szeretsz és aki ezt viszonozza! Ha szerelem nélkül mész végig az úton, akkor egyáltalán nem is éltél." /Ha eljön Joe Black./

Ha úgy érzed, hogy még nem éltél igazán, akkor jelen időszak kedvező lehet, hogy szemléletet válts és a pezsgés, a szenvedély, a szerelem, az élet örömei belépjenek a mindennapokba. A Merkúr és a Vénusz az Oroszlán jegyében halad, így gondolatilag és érzelmileg is az élet örömeire lehetünk ráhangolódva. Ilyenkor még inkább kereshetjük azokat a lehetőségeket, melyek növelik az örömérzetünket, legyen az szórakozás, hobbi, nyaralás, lényegében bármi jó lehet, ami növeli a boldogságszintünket, s töltekezhetünk általa. 

Új szerelem léphet az életünkbe, a vágyak megélése fontossá válhat, úgy érezhetjük, most kell élni, itt az idő, hogy érzelmileg kapcsolódjunk a vágyott személyhez, s beteljesedjen az életünk általa. Az érzelmek tüzesek lehetnek, ahogy a gondolatok is, bár a Szaturnusz egy kicsit talán mérsékli a lobogást, de azért a tűz, mégiscsak tűz marad.  Egy kedvező fényszöggel támogatja a Szaturnusz a fent említett bolygókat, így a most kialakuló szerelmek, kapcsolatok valószínűleg stabilak maradnak, s kiállják az idő próbáját... Szép lassan a Nap is beér az Oroszlánba, s július 22-től már tudatosan fókuszálunk a "fényre", s az általa elérhető boldogságra. (Zárójelben megjegyzem, hogy a fenti gondolatokat az egyéni képletek kapcsolódásai némileg módosíthatják, mindenesetre a tűz, az érzelmek, a felfokozott energia megjelenik a mindennapokban.)

Ennek tudatában kívánok Mindenkinek kellemes pihenést és szép, napsütéses, érzelmekben gazdag nyári napokat! 

 

Rajmon Beáta

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék