Korlátok feszegetése- A hit próbája

2016.03.21 11:18

 

Korlátok feszegetése- A  hit próbája

 

Érezted már, hogy ki kell állnod a saját hited, a saját életfilozófiád mellett? Találkoztál mostanában olyan helyzettel, amelyben úgy gondoltad, hogy a szituáció egyfajta sorsszerű korlátként jelenik meg az életedben, mintha leckéztetve lennél, hogy elég erős-e a hited? S  ha ezen leckék mostanában sűrűbben, vagy erősebben jelentkeznek, nem kell csodálkozni rajta, hisz a Jupiter és a Szaturnusz kedvezőtlen fényszöge egyre pontosabbá válik, végül március 23.-án egzakt lesz. 

A két bolygó találkozása ilyen módon soha sem könnyítést hoz, hanem megoldandó feladatként jelentkezhet. Az, hogy kinek milyen formában, milyen életterületével kapcsolatban jelentkezik lecke, teljesen eltérő lehet, attól függően, hogy a születési képletében hol és milyen aspektáltságban foglalnak helyett a fent említett elemek, illetve az is fontos, hogy a két planéta között van-e kapcsolat eredendően.  A saját hitvallásodat valószínűleg legerősebben azzal az életterülettel kapcsolatban hangoztatod, amelyik házban a születési képletedben helyet foglal a Jupiter. Például: 12-es házas Jupiterrel a magány filozófusa lehetsz, akinek nagyon fontos a hit, a misztikum megélése, s ha ebben úgy érzed, hogy korlátokat, leckéket állít az élet, akkor nincs más lehetőség mint meglátni a szituációban rejlő tanítást és visszatérni mihamarabb a középpontodba, a tapasztalásokat beépítve. 

Tehát, ha úgy érzed az elkövetkező napokban, hogy még inkább próbára vagy téve, nézz kívülről önmagadra, az adott eseményre, gondold át mit képviselsz, mi a hitvallásod, s ennek függvényében lásd meg benne a tanítást és próbáld átlépni a saját korlátaidat, hiszen minden bennünk van, a külvilág csak visszatükröz bennünket.

 

Rajmon Beáta

 

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék