2018. január

2018.01.08 07:44

 

Január hónap fontosabb energiaáramlásai

 
A hónap első felében meghatározó a Mars találkozója a Jupiterrel a Skorpió jegyében, illetve a Vénusz, Nap találkozója a Plútóval a Bakban.
Mindezek mellett a Merkúr is belefut az Uránusz trigonjába. 
 
A Bak jegyében létrejövő hármas találkozó során a jellemünk és az érzelmeink egyaránt erős változáson, transzformáción mehetnek át a Plútó energiái által. A Bakban jellemző lehet a célirányultság, önmagunkkal szemben maximalisták lehetünk, magasabbra tehetjük a lécet, mint általában, ugyanakkor megjelenhet a távolságtartás, a ridegség is, illetve az óvatosság érzelmi ügyekben. A Bakban azért küzdünk, hogy a céljaink megvalósulhassanak, még az érzelmi élet is alárendelődhet ezen iránynak. A Plútó a régi megszokott mintákat átalakíthatja, belső változáson mehetünk át, melyek a jellemre és az érzelmi megéléseinkre egyaránt vonatkozhatnak.
 
A Mars energiáit a Jupiter felnagyíthatja, sokkal dinamikusabbak, energikusabbak lehetünk, ugyanakkor Skorpió jegy lévén, ezek az energiák főként a belső önismeret irányában mozognak, melyek olykor fájdalmas megélésekhez, döntésekhez társulhatnak, ezen folyamatok gyümölcse optimális esetben a belső munka, illetve fontos elem lehet az elengedés megtanulása ebben a periódusban. 
 
A Merkúr támogató fényszöge az Uránusztól segítheti a fenti átalakulások megértését, szellemileg frissebbek lehetünk és az intuíció is hatékonyabb. A Halakban tartozkodó Neptun szintén segíti a fent leírtakat, hiszen az intuitív jegyekben tartozkodó planéták /Mars, Jupiter, Neptun/ segítő fényszöggel összkapcsolódnak.
 
A hónap közepén a Merkúr beéri a Szaturnuszt, így kommunikációnk, gondolkodásunk megfontoltabb, képesek vagyunk felelősségteljesen mozogni a kapcsolati hálónkban. A karma ura megfegyelmezi a Merkúrt, ezért a megfontoltság, az óvatosság lehet jellemző ezen időszakra. 
A Jupiter szextil fényszögbe kerül a Plútóval, ezen áldásos kapcsolat átformálhatja a hitrendszerünket és az életfilozófiánkat.
 
A hónap vége felé a Merkúr találkozik a Plútóval, a nagy átalakítóval, itt az amúgy törekvő, megfontolt, célirányos gondolkodás átalakulhat, elfojthatjuk a gondolatainkat, még inkább befelé figyelhetünk, s belül kereshetjük a dolgok mögötti magyarázatokat.
 
 
Rajmon Beáta
 
 
 
 
 

Elérhetőség

Rajmon Beáta Asztrológus - Life Coach- Író

rajmonbeata@gmail.com

06-20-214-6974

Keresés

Rajmon Beáta

Fényszerződés

Létezhet-e olyan tiszta szeretet, ami túlmutat az emberi érzelmeken, ahol nincs Te és Én, nincs elkülönültség, hanem az Egy részeként tekint önmagára mindkét ember? Hogyan lehet ezt a magasabb rendű szeretetet megélni, egy korlátolt, szabályokkal teli világban? Vajon az ilyen találkozásokra is igazak a társadalmi elvárások, az íratlan erkölcsi törvények? Mi a valódi célja, ha két ember ilyen tisztán kapcsolódik össze?

Maya és Chris története egy különös világba kalauzol bennünket, ahol az elvárások szép lassan szertefoszlanak, csak a feltétel nélküli szeretet marad életben. A két ember nem mindennapi találkozása azonban nem csak kettejük életét formálja át teljesen, hanem energiájuk, fényük hatással lesz az egész emberiségre.

 

A könyv megrendelhető e-mailben, illetve a book24 webáruházban.

A könyv ára 2.890 Ft

 

Címkék

© 2013 Minden jog fenntartva.

Powered by Webnode