A megosztottság érzése

2017.03.01 10:51

 

A megosztottság érzése

 
Éreztél már olyant, hogy benned van a szeretet, az elfogadás, ugyanakkor az önmagadért való cselekvés, az önösség érzése is egyben? Ha mostanában ebben a kettősségben találod magad, akkor nem kell meglepődni, hiszen jelenleg a planéták ezt a fajta megosztottságot idézhetik elő az életedben.
 
A Halak jegyében a Nap és a Merkúr találkozása a Neptunnal behozhatja a feltétel nélküli elfogadást, a misztikumot, az önfeláldozást, az egységről való ábrándozást, a gondolataid egy szebb, boldogabb világban időzhetnek, önmagaddal kapcsolatban nagyon jó megérzések jöhetnek. Másrészt a Kosban tartózkodó Vénusz, Uránusz, Mars sokkal önösebb módon cselekedne és érezne. A szándék, az akarat elég konok módon nyilvánulhat meg és az érzelmi életben is sokkal inkább megjelenhet az egoista megközelítés, a megszerzem a prédát érzése. 
 
Ezt a két merőben eltérő minőséget nehéz lehet összeegyeztetni, hiszen nem lehetsz egyszerre benn az egységben, mialatt a saját malmodra hajtod a vizet. Ebben az esetben a magasabb minőségű szeretet csak az ábrándok szintjén mozoghat, de képtelen lehetsz lehozni a fizikai síkra is egyben. 
Azért segítség is érkezik ebben a nehéz helyzetben, méghozzá a Szaturnusztól, aki segíti, hogy az EGO ne tudjon nagy méreteket ölteni és elvárja, hogy elköteleződjél az általad képviselt hitrendszer mellett. Így a "minden szentnek maga felé hajlik a keze" verzió máris finomodhat és sokkal felelősségteljesebb módon nyilvánulhatsz meg a kapcsolataidban és a cselekedeteidet is áthathatja a megfontoltság, a felelősség érzése. S ha a szándékod, az érzelmeid és a hited, a meggyőződésed össze tudnak kapcsolódni, sokkal könnyebb lehet lehozni földi síkra a szebb, szeretet teljesebb belső képet...:)
 
Rajmon Beáta

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék