Új év, új kezdet

2017.01.01 07:07
 
 
 
Új év, új kezdet
 
Amikor beléptünk a 2017-es esztendőbe, felnéztem az égre és "viszonylagos nyugalmat" (kevés feszítő fényszöget) láttam a planéták között, persze ez nem jelenti azt, hogy abszolút béke és nyugalom honol mindenki életében. Hiszen az aktuális égi állásból még nem vonhatunk le messzemenő következtetéseket egy-egy emberrel kapcsolatban, ahhoz ismerni kell az illető születési képletét és a tranzit bolygók vele való kapcsolatát. Viszont az égi konstellációk hatását mindenképpen érzékeljük, hiszen ugyanaz történik fent és lent...
 
Visszatérve az eredeti gondolatra, jelenleg az Uránusz és a Jupiter áll harcban egymással, így a Kosban lévő Uránusz és a Mérlegben álló Jupiter dilemmája a Te és az Én között feszülhet. Magamért harcoljak, kiálljak az elveimért, önfejű legyek, vagy a másikra figyeljek, előtérbe helyezzem a külvilágot, esetleg támogassam a másik embert...
Ezt a szembenállást, a Nyilasban állomásozó Szaturnusz segítségével oldhatjuk fel. Vagyis fontos lehet elköteleződni a saját meggyőződésünk, hitünk, életfilozófiánk mellett és előtérbe helyezni az erkölcsi, hitbéli tisztaságot az életben.
 
A Mars és a Neptun találkája a Halakban segíthet, hogy az elképzeléseink és az akaratunk összeérjen, az ideáink szerint cselekedjünk, s jelen esetben ezek az ideák egy szebb, szeretetteljesebb, elfogadóbb világról szólhatnak, ahol önzetlenül cselekedünk, tiszteletben tartva a másik embert.
 
A Nap közeledése a Bakban állomásozó Plútó felé lassan felborzolhatja a kedélyeket, hiszen kettejük találkozásánál (01.07) az Öntudat, ahogy önmagunkról gondolkodunk nagy változáson mehet keresztül. Érvényesíteni akarom magam, de lehet, hogy mindez akadályokba ütközik, sorsszerű nehézségekbe...s ezt minél inkább érzem, annál inkább harcolok ellene. Érdemes átgondolni, s dolgozni magunkon, hiszen a belső munkában a Plútó ragyogó partner lehet.
 
Rajmon Beáta

 

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék