Szeretet-emberek

2019.07.22 15:57

 

Ezoterikus történeteim a szeretet, a hit, a teremtés és az egység megtapasztalása köré épülnek. Olvasóim közül többen kérdezték, hogy a főhősök valós személyek, vagy a fantázia szülte őket... 

A főszereplőket valós személyek ihlették, akik ebben a világban élnek teljesen "hétköznapi" életet, legalábbis úgy tűnik, valójában minden áldott nap azon dolgoznak, hogy különös világukat megőrizzék az illúzióban és töretlen hittel haladjanak előre. Nem könnyű feladat, hiszen egyenlőre még kevesen értik őket. Másként gondolkodnak, másként érzékelnek és a szeretetet másként értelmezik, mint az átlagember.
Olyan utat, sorsot választottak maguknak, amiről elmondható, hogy nem egy szokványos élet. A saját fényüket felvállalva és összeolvasztva léteznek, így hatnak a körülöttük élő emberek életére, gondolkodására és fényére. Sok embert nyitottak már meg és voltak olyanok is, akik elutasították, mindazt, amit képviselnek. De ez teljesen normális egy olyan világban, ahol mindkét pólusnak jelen kell lennie. Maya és Chris, egymást érezve és egymást támogatva él a "szürkék világában" és ebben a nehéz, terhelt energiákkal teli környezetben, próbálják megtartani saját fényüket.
Hiszen a fény jelen van mindenkiben, csak oly mélyen a "felszín alatt", hogy a legtöbb ember nem is érzékeli, abszolút azonosulnak a háromdimenziós léttel. Azoknak van lehetőségük találkozni a saját fényükkel, akik számára fontos a belső munka, a tudatos élet, akik belül keresik az igazságot és bennt találnak rá Istenre.
 
 
 
Rajmon Beáta
 
  

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék