Párkapcsolati labirintus

2014.11.18 08:56

 

Párkapcsolati labirintus

 

Párkapcsolati problémáid vannak, vagy csak szeretnéd magasabb minőségben megélni a szeretetet?

Szeretettel ajánlom figyelmedbe Párkapcsolati labirintus című kiadványomat, melyben feladatok, kérdések segítségével közelebb kerülhetsz párodhoz és a megszerzett tudást beépítve teljesebb életet élhetsz.
 

Gondolatindító a kiadványból:

Kedves útitársam, együtt fogjuk bejárni ezt a kanyargós ösvényt, mely sok hasznos információt rejthet számodra, ha minden egyes elágazásba betérsz és az ott található kérdéseket, feladatokat legjobb tudásod szerint elvégzed. Ezen az utazáson nem a racionális ismereteidre lesz szükséged, hanem rá kell találnod a bensődból jövő válaszokra, melyek a lelkedben születnek. 
Igy lehetőséged nyílik rálátni a párkapcsolatodra egy kicsit magasabb szemszögből, ahonnan megláthatod a buktatókat éppúgy, mint a sikereket, a közös kapcsolódási pontokat és a gyenge láncszemeket. A feladatok segítenek, hogy megértsd, mit tanít számodra ez a párkapcsolat és hogyan tudnád magasabb szintre emelni, melyben mindkettőtök számára adott a kiteljesedés lehetősége. Az utazás mindenképp elgondolkodtat, akár így, akár úgy, de megváltoztatja az életed, hiszen betekintést kapsz a kulisszák mögé, ahol te vagy a rendező és a színész is egyben.

 

A kiadvány itt az oldalon is megrendelhető, illetve a következő linken: lifecoachkiadvany.com/termekek/

 

Rajmon Beáta

 

 

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék