Neptun a Halakban - Nyitás a Hit, a transzcendens felé

2016.01.03 11:12

 

Neptun a Halakban - Nyitás a Hit, a transzcendens felé

 

Mai írásomat egy hozzám közelálló ember ihlette, akinek a Neptun bolygó a 12-es házban foglal helyet (kedvező aspektusban), s mint tudjuk a 12-es ház a Halak jeggyel analóg, ezért a Neptun itt hasonlóan viselkedhet, mintha saját jegyében állna. Illetve az egész horoszkóp támogatja őt a szellemiség kibontakozásában. Az aktuális égi állásokat figyelembe véve, jelenleg a planéta saját uralmi jegyében tartózkodik, a Halakban, így a téma aktuális, igaz, hogy még január közepéig feszítő fényszögben áll a Szaturnusszal. 

Számomra ez a találkozás nagyon meghatározó, hiszen olyan emberhez kapcsolódhatok, akinek a hit, az egyetemes szeretet, az intuíció beépült a mindennapjaiba, s ez a fajta világlátás nagyon közel áll hozzám is, hisz így élek, ezért könnyen tudunk együtt dolgozni egymással. Olyan emberről van szó, aki képes nyitni a transzcendens világ felé, s mély belső hitéből fakadóan a világot másképp érzékeli, szeretetközpontúan. 

Viszont ezt a bolygóállást olykor nehézségként éli meg, hiszen kilóg a sorból, a többi ember általában nem érti őt, a gondolkodását, a mély belső hitét, s együtt érző magatartását, melyet feléjük tanúsíthat. Ezeket az értékeket a környezete általában gyengeségnek véli, s olyan tulajdonságoknak, melyeket inkább rejtegetni kellene, s nem kinyilvánítani a világba. Sajnos ezen értékek egyenlőre még nem divatosak, pedig olyan lehetőséget hordoznak magukban, mely által még a külső zavargások, káosz közepette is megtalálhatjuk a nyugalmat, a békét önmagunkban. 

 

Rajmon Beáta

 

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék