Mi lenne, ha...Vénusz a Halak utolsó fokán

2016.04.05 07:33

 

Mi lenne, ha...Vénusz a Halak utolsó fokán

 

Reggel "felnéztem" az égre, s a Vénuszon akadt meg a szemem, a bolygó a Halak 29. fokán áll, számomra erről a planétaállásról a a Mi lenne ha című film jutott eszembe. Tudni kell, hogy a Halakban a Vénusz átszíneződik a lágyság, a feltétel nélküli szeretet energiájával, illetve vénuszi ügyekben rendkívül jó megérzéseink lehetnek, ha hallgatunk rájuk. 

Mivel a jegy utolsó fokán áll a planéta, nem meglepő, ha a következő érzések társulnak hozzá, még megtehetem, még kimondhatom, még megélhetem, ha merek a szívemre, a megérzéseimre hallgatni. Sajnos kevesen tudják megélni a Vénusz magasabb minőségét a mindennapokban, azoknak, akiknek a Vénusz és a Neptun harmonikus fényszöget zár be a születési horoszkópjukban és kívülről nem érkezik támadás, illetve akiknek a Vénusz jól aspektálva foglal helyet a Halak jegyében a radixukban, a lehetőség sokkal inkább jelen van. 

A fent említett filmben a főszereplő anyagi megfontolások miatt hagyja el a szerelmét. De mi lenne ha másképp döntene ... ha kapna egy második esélyt és helyrehozhatná életében azt, amit elmulasztott... Mi lenne ha, a szíve szerint élné az életét, s nem anyagi szempontok alapján döntene az érzelmi életéről, ezáltal egy sokkal szeretet teljesebb és kiegyensúlyozottabb irányt vehetne a sorsa. Talán érdemes feltenni magunknak a kérdést: Jelen pillanatban hogyan élném az életem, mit tennék, ha a szívem, a benső hangom irányítana?

 

Rajmon Beáta

 

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék