A saját mátrixod

2015.03.18 09:06

 

 

"Üríts ki magadból mindent, félelmet, kétséget, hitetlenséget. Szabadítsd fel a tudatod!"

Mátrix c. film

 

A saját mátrixod

 

A Mátrix. c film meghatározó élmény volt számomra sok-sok évvel ezelőtt, olyannyira, hogy időközönként mindig előveszem és újra átélem. Nagyon sok párhuzamot vélek felfedezni a filmbéli Neo világa és a saját valóságunk között. Nem arra gondolok, hogy mindannyian világmegváltónak születtünk, pusztán a saját valóságunkat formáljuk nap, mint nap. Neonak megadatott a lehetőség, hogy kilépjen az illúzióból és magasabb szemszögből tekintsen a dolgokra, megtapasztalhassa erejét, képességét, amivel sorsát formálhatja.

Azt gondolom, a szellemileg, spirituálisan nyitott emberek számára nyitva az út most is, hogy a saját életüket önmaguktól elvonatkoztatva megvizsgálják. Így olyan összefüggésekre bukkanhatnak, ami segíti őket a problémáik, feladataik hatékony megoldásában, ráláthatnak emberi játszmáikra és azok negatív hozadékára. Hiszen, amíg folyamatosan benn dagonyáznak, egy-egy szituációban, amíg a saját félelmeikkel, fájdalmaikkal azonosítva élik a napjaikat, addig ezek az összefüggések rejtve vannak és a félelemmel átitatott ego irányítja hétköznapjaikat. 

A nagyobb összefüggések meglátása pusztán az egyik lehetőség, ami a tarsolyukban van. Hiszen az erő, amit birtokolnak, szintén nagyon fontos és nem a fizikai erőre kell gondolni, nem a Mátrixban látható élet-halál harcokra, hanem a teremtő erőre, aminek segítségével formálhatják sorsukat. Minden kimondott szó, végrehajtott cselekedet meghatározza jövőbeni lehetőségeiket, újabb és újabb életutakat megnyitva. Hogy ezekkel a lehetőségekkel ki hogyan él, hogyan használja fel, az teljesen egyénfüggő, mindenki a saját tudatossági szintjének megfelelően alkalmazza. 

Te rálátsz a saját mátrixodra?
Tudatosan teremted az életed, vagy elszenvedője vagy?

 

Rajmon Beáta

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék