Visszajelzések

Köszönet

Dátum: 2013.10.29 | Feladó: E.F

Köszönöm a sok-sok hasznos gondolatot és kérdést, segitségükkel sikerült jobban rálátnom életem visszatérő problémáira és elindulnom a megoldáshoz vezető úton! Köszönet a lelki támogatásért, amiben részem van!

Pozitív élmények

Dátum: 2013.08.03 | Feladó: Mód Z.né Ajka

Ugyan nem igazán páciensként,de örömmel tapasztalom azokat a változásokat ,amiket Bea munkája nyomán megtapasztalhatunk.A kinyílást ,a szeretet elfogadást, a problémák felismerését és a szembesülést velük,valamit a hajlandóságot azok megoldására.Fantasztikus dolog ,mindenkinek csak ajánlani tudom,hogyha elakad az életében,ne szégyelljen segítséget kérni,Hisz nem az a szégyen,ha segítséget kérünk,hanem az ha nem szeretjük annyira magunkat,hogy ezt megtegyük.

Foglalkozásokról visszajelzés

Dátum: 2013.07.23 | Feladó: M. Zs.

Már másfél hónapja járok a foglalkozásokra és a pozitiv változást mások is látják rajtam, aminek én nagyon örülök:) Az órák mindig gyorsan elröpülnek és sok olyan dologra rávilágitottak, amelyekre nem is gondoltam. Minden alkalommal jól érzem magam és bátran ajánlom mindenkinek, aki változni akar vagy az életében felmerülő problémákat megoldani, hogy vágjon bele, nem fogja megbánni ;)

Tételek: 21 - 23 ból 23
<< 1 | 2 | 3

Új hozzászólás hozzáadása