Visszajelzések

Hála

Dátum: 2015.10.07 | Feladó: Juhász Euridike

"Ember, ismerd meg önmagad, és minden kérdésedre választ, minden problémádra megoldást találsz.
Kérdéseidre választ nem önmagadon kívül kell keresned, hanem önmagadban.
Ha önmagad megismered, az egész Univerzumot megismered, mert annak a mintájára jöttél létre."
Krisztus előtt 1500, delphoi jósda

Egy jellemrajzot kaptam tegnap, magamról. Egy puzzle-t, aminek eddig hiányoztak a darabkái.
Még most is darabokban van, de már előttem, csak ki kell nyitnom a füzetet, ha elfelejteném, hogy
hogy is működök én :).
Ijesztően szép : ijesztő, mert most felszínre kerültek olyan megértések, amik eddig rejtve voltak.
És szép, mert rólam, szól. Csak az enyém, én vagyok az írója és szereplője.
Szóval, bár megírták a csillagokban a születésem percében, mégis elém raktak minden feladatot,
segítőt, ami ezen az úton végig kísér, ami megkönnyíti, széppé teszi ezt a mesét. Az én mesémet :).

Köszönöm Bea <3

Felismerések minden alkalommal

Dátum: 2015.09.26 | Feladó: Kovács Krisztina

Minden találkozás pozitív élmény számomra, újabb és újabb felismerésekkel gazdagodom, egyre jobban megértem önmagam és az életem. Sokat segítenek az önismereti kérdések, melyeket még egyértelműbbé tesznek azok az információk, melyeket a horoszkópom rejt.

Szabadabban élek

Dátum: 2015.07.01 | Feladó: Edina

A Life Coachingnak köszönhetem a megnövekedett önbizalmamat, hogy sokkal jobban ki tudok állni önmagamért, már nem számít, hogy valaki esetleg nem fog kedvelni. Nem akarok másoknak csak azért a kedvében járni, hogy elfogadjanak. Egyre jobban sikerül nemet mondanom és nem engedem, hogy kihasználjanak. Sokkal jobban adom önmagam. Nem agyalok annyit. Megtanultam, hogy bármi is legyen, vagy hozzon bármit az élet – nem lesz világvége - szembenézek az esetleges félelmeimmel és máris tovatűnik az aggódásom. Sokkal szabadabban élem a mindennapjaimat.

Köszönet

Dátum: 2015.03.14 | Feladó: V.A.

Az önismeret rögös és nehéz útját már régóta járom és ezen az úton haladva jutottam el Beához.
Minden egyes találkozás után úgy érzem, hogy megint tettem egy lépést saját magam felé. A beszélgetések, találkozások annyi energiát, szeretetet adnak, hogy azt igyekszem a környezetemmel is megosztani. A Vele való munkában az a legjobb, hogy csak annyit haladunk előre, amennyit ott és akkor az ember be tud fogadni. Élvezem, hogy hitelesen és saját magát is beletéve adja át segítő szándékkal tudását és még egy kicsit annál is többet.....
Köszönöm Neki az élményeket, amiket a foglalkozásokon kapok és az írásait is, melyek sokszor olyan érzelmeket nyitnak meg, amiket már nem is gondoltam, hogy Bennem vannak. :)

Teremtünk

Dátum: 2014.12.08 | Feladó: SZIV

Kedves Bea!
Remek irányítóm voltál a csodás utazásomon. Segítettél felfedezni belsőm rejtett titkait, elfogadni az Isteni egységet, megérteni a legegyszerűbb szót ami mindent jelent életünkben, mely a feltétel nélküli SZERETET. Ez a legnagyobb siker számomra. Köszönöm Neked

Köszönet

Dátum: 2014.11.17 | Feladó: D. Erika

Köszönöm a lehetőséget, hogy az önismereti kiadványok által közelebb kerülhettem életem problémáinak a megoldásához. A Párkapcsolati labirintus különösen hasznos volt számomra, de az Önismereti kincsestárban is találtam nagyon sok hasznos információt. A megdöbbentő az volt számomra, hogy mindaz, amit önmagamról, a párkapcsolatomról megtudtam, itt volt az orrom előtt, mégsem vettem észre őket. A kérdések és a feladatok segítettek abban, hogy önmagamat kívülről láthassam, így nem csak a miérteket értettem meg, hanem a továbbhaladáshoz is kaptam inspirációt.

Üdvözlettel
D. Erika

Visszajelzés a foglalkozásokról

Dátum: 2014.09.29 | Feladó: Novák Valéria Ajka

Amióta coaching foglalkozásokon veszek részt, azt tapasztalom, hogy egyre pozitívabban szemlélem önmagam és a világot, illetve nagyobb önismerettel rendelkezem. Ezt a fejlődést a környezetem is észrevételezte, aminek nagyon örülök. A közös munka hozzásegít ahhoz, hogy a kitűzött céljaimat elérjem, önmagammal és a környezetemmel is megtaláljam az összhangot.

Foglalkozásokon szerzett tapasztalatok

Dátum: 2014.08.14 | Feladó: Jordán Andrea Ajka

Mindig nagy örömmel jövök a coaching foglalkozásokra Egyrészt feltöltenek, utána kiegyensúlyozottabb, energikusabb vagyok, másrészt sokat tanulhatok önmagamról és olyan irányba fejlődhetek, ami feltétele a pozitívabb, boldogabb életnek.
J. Andrea

Észrevétel

Dátum: 2014.06.24 | Feladó: István

Kedves Beáta!

Rendszeres olvasója vagyok a weboldalának. Nagyon hasznosnak találom az irásait, melyek lényegretörőek, ugyanakkor a laikus számára is könnyen érthetőek.
Több cikkben ráismertem önmagamra, érdekes találkozás volt:)...egyben hasznos is, mert magyarázatot kaptam életem problémáira. Elindultam önerőből a változás útján, ehhez köszönöm a motivációt, melyet Ön által kaptam.

Köszönet

Dátum: 2014.03.13 | Feladó: Kasuba Livia Ajka

Kedves Bea!
Több, mint 20 éve ismerjük egymást. A személyes ismerettség volt az elsődleges oka annak, hogy elkezdtem olvasni a life coachingról. Érdekelt, hogy mi lehet az, ami téged ennyire megfogott, hogy új hivatásként kívánsz foglalkozni vele.
Érdeklődésem végül odáig fajult, hogy személyes tanácsadásra, beszélgetésre is bejelentkeztem, és néhány hónapon keresztül dolgoztunk együtt.
Közösen felvázoltuk a problémám és kitűztük a közös munkával elérendő célokat.
A beszélgetések során sok (önmagam előtt is feltáratlan) múltbéli blokk, félreértelmezett szituáció, öncsalás, berögzült előítélet és viselkedésminta, önmagam állította korlát került feldolgozásra.
Egyre többet értettem meg "magamból". Úgy érzem megerősödtem, tudatosabbá váltam. A munka folytatódik, hisz a legérdekesebb kaland önmagunk megismerése.
Köszönöm a lehetőséget és a közös munka értékes pillanatait!
Lívia

Tételek: 11 - 20 ból 23
<< 1 | 2 | 3 >>

Új hozzászólás hozzáadása