Visszajelzések

Köszönet

Dátum: 2018.04.14 | Feladó: V. Anita Ajka

Köszönöm a segítséged, az őszinteséged. Azt hiszem nagyon jó lenne, ha mindenki találkozna őszintén önmagával, s az elemzések, beszélgetések alkalmával nekem szerencsém volt találkozni magammal.:)

Köszönet

Dátum: 2018.01.01 | Feladó: K. Katalin Ajka

Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok veled. Sokat megtudtam magamról, a sorsomról, olyan információkat, melyek lehet, hogy eddig is ott voltak a mélyben, csak talán én nem vettem róluk tudomást.
Ha kívülről kapunk segítséget, sokkal könnyebb rálátni a hibáinkra és a lehetőségeinkre. Az ember hajlamos csak a negatívumot látni önmagában, de te segítettél abban, hogy egészben lássam önmagam és egy pozitívabb irányba tudjam terelni az életem.
Sok sikert a munkádhoz a jövőben is!

Köszönet

Dátum: 2017.09.13 | Feladó: K. Anikó

Köszönök mindent, nagyon hasznosak voltak a találkozások, egyrészt azért mert sok mindent megértettem önmagammal kapcsolatban, másrészt nagyon jól éreztem magam.
Szívből ajánlom Mindenkinek ezt a fajta önismereti módszert!

Köszönet

Dátum: 2017.06.06 | Feladó: Varga Anita

Örülünk minden találkozásnak, sok hasznos információt kapunk tőled és segítséget. Így sokkal tudatosabban tudjuk elvégezni az előttünk álló feladatokat. Lelkileg is töltekezünk minden alkalommal.

Köszönet

Dátum: 2017.05.03 | Feladó: Havasi Zsuzsi

Nehéz útra lép, aki az önismeret göröngyös útvesztőjét választja. Egyedül szinte lehetetlen végigmenni rajta. Ha engeded, hogy kísérjen az utadon egy őszinte, nyílt segítő, az akadályok könnyebben leküzdhetők.
Köszönöm Bea a sok segítséget, amelynek okán folyamatos felismerésekben lehet részem, így önmagamra lelhetek, és megértem a saját történetem.
Havasi Zsuzsi

Köszönet

Dátum: 2017.02.02 | Feladó: Gy. Beáta Ajka

Nagyon hasznosnak találtam a horoszkóp elemzését, sok segítséget nyújtott az önismeretben és abban, hogy még inkább rálássak az utamra. Köszönöm az őszinteséget, ami a mai világban viszonylag ritka dolog...hálás vagyok érte.

Örülök a találkozásnak

Dátum: 2016.12.07 | Feladó: I. Zita

Nagyon örülök, hogy megismerhettem és beszélgethettünk. Rengeteg hasznos információt kaptam és a horoszkópom megismerése segített, hogy megértsem a sorsomat és a bennem lévő kérdésekre választ kapjak.

Köszönet

Dátum: 2016.09.06 | Feladó: Horváthné Erzsi

Köszönöm szépen a munkádat, a segítséget, amit nyújtottál, nagyon örülök, hogy megismerhettelek és együtt dolgozhattam veled.
Sok mindent kaptam, figyelmet, bátorítást, erőt, hasznos tanácsokat és szeretetet.


Köszönet

Dátum: 2016.06.28 | Feladó: F. Judit

Köszönöm szépen a gondolataidat, a segítségedet, sok mindent megértettem önmagammal és a családommal kapcsolatban. Most már tudom, hogy milyen eszközökhöz érdemes nyúlnom, hogyan tudom a problémákat megoldani...úton vagyok. Benned nagyon jó segítőre találtam, köszönet érte.

Köszönet

Dátum: 2016.02.09 | Feladó: Gabi

Nagyon köszönöm az eddigi segítségedet.
Azt hiszem az apróbb, kevésbé jelentősnek tűnő dolgokat nem vettem észre, meg azt, hogy ebből a sok apró dologból áll össze az én nagy változásom...

Örömmel veszem észre, hogy egyre többször cselekszem másként, mint korábban. S mindez nem görcsösen, s tudatos odafigyelés által jön, hanem az átalakuló félben lévő gondolkodásom hozományaként lazán és gond nélkül.

Te segítesz nekem gyakorlatba átültetni azt a sok- sok mindent, amiről már annyit olvastam, de alkalmazni nem tudtam.

Köszönöm:

Gabi

Tételek: 1 - 10 ból 23
1 | 2 | 3 >>

Új hozzászólás hozzáadása