Asztrológia & Coaching & Könyvek

Ki vagyok én...

2019.08.06 20:54
 
Nagy mértékben meghatározzák sorsunkat és elvégzendő feladatainkat, azok a tapasztalások, értékek és tudás, melyet már megszereztünk előző inkarnációinkban. Lényegében, mindaz, ami benne van a batyunkban, amit a lelkünk tárol, hatással van jelen életünkre és a kijelölt karmikus feladatunkra.
Ha előző életeinkben nem tudtuk jól megélni a párkapcsolatot, az élet örömeit, akkor ez a feladat meg fog jelenni a következő életekben is, egészen addig, míg képessé válunk arra, hogy kialakítsunk egy elfogadó, egyenrangú, szeretetalapú párkapcsolatot. Ha az anyagi biztonság megteremtésével küzdöttünk életeken át, akkor ennek a megoldása vár ránk. Ha nem tudtuk magunkat képviselni a világban, nem tudtunk felelősséget vállalni önmagunkért, akkor ezen kell dolgoznunk nap, mint nap. Egy-egy feladat sok esetben több életen keresztül ismétlődik, mire a lélek eljut olyan szintre, hogy tökéletesen megoldja.
Valószínűleg sokan vannak, akik érzik és tudják, milyen nagy, /karmikus/ feldatattal érkeztek, hisz az adott probléma nagyon sokszor ismétlődik csak más köntösbe bujtatva. Általában olyan szereplőket választunk feladataink végrehajtásához, akik "negatív" tulajdonságaikkal az adott probléma megoldására sarkallnak. Ez ugyanúgy igaz a családi kötelékekre, mint a baráti, vagy kollegális kapcsolatokra. Olyan mintha, rengeteg tükör lenne elhelyezve szerteszét a világban és akármelyikbe nézünk bele, mindegyik ugyanazt mutatja. Azt gondolom, akkor vagyunk célirányban, amikor a tükör már nem zavar, sőt ha belenézünk, akkor is önmagunk fényét látjuk benne, persze ideág eljutni nem kis munka.
 
" A legtöbben végigszáguldunk az életen, anélkül, hogy felfedeznénk mi is a célja, az értelme. Tesszük a dolgunkat gépiesen, ahogy a család, a társadalom elvárja, s közben pont a lényeg veszik el, azok a kérdések, melyek előrevinnének bennünket. Ki vagyok én, milyen feladattal születtem, miért léptek az életembe a legfontosabb személyek, mire tanítanak, miért ismétlődnek bizonyos események, milyen tanulnivalót rejtenek..." Fényszerződés
 
Rajmon Beáta

 

Elérhetőség

Rajmon Beáta

rajmonbeata@gmail.com

Keresés

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék

© 2013 Minden jog fenntartva.

Powered by Webnode